Semalt: Piranti SEO Paling Kuat Kanggo Bisnis


Kompetisi ing pasar e-commerce saya tambah akeh, lan malah perusahaan sing paling kuat kudu, wiwit jaman saiki, ngawasi popularitase ing Internet.

Mangkono, ana akeh pilihan kanggo profesional sing mbukak situs web kanggo perusahaan raksasa, uga kanggo blogger anyar sing saiki mulai narik kawigaten para pamaca anyar.

Apa sampeyan wis ahli utawa malah pamula, pesaing sampeyan ora bakal ngenteni. Dadi, dadi sing pertama nambah posisi sampeyan ing Internet: SEO penting kanggo sampeyan!

Pancen, SEO minangka proses kompleks sing mbutuhake panggunaan alat tambahan. Sajrone sawetara taun kepungkur , Semalt wis nggawe alat analisis paling apik kanggo ngembangake strategi SEO sing relevan kanggo perusahaan sampeyan. Masa saiki wis cedhak. Mulane, priksa manawa situs web sampeyan duwe posisi sing unggul ing saiki.

Temokake ing kene alat lan strategi analisis sing paling relevan sing bakal mbantu sampeyan promosi situs web ing mesin telusuran ndhuwur: SERP - KONTEN - GOOGLE WEBMASTERS - PAGE SPEED

SERP (Halaman Hasil Mesin Mesin)

Bagean SERP kalebu alat kanggo nganalisa analisis situs web. Temokake kata kunci sing pangkat situs web sampeyan, temokake kaca sing nyopir lalu lintas, lan nemtokake posisi ing asil telusuran organik. Jelajahi metrik pesaing sampeyan kanggo mbangun strategi promosi sing sukses.

Kata kunci ing TOP

Laporan iki nuduhake kabeh tembung kunci sing pangkat situs web ing asil telusuran organik Google, rangking kaca, lan posisi SERP kanggo tembung kunci tartamtu.

Kalebu sub-domain: sampeyan bisa nganalisa domain inti lan sub-domain utawa ora kalebu supaya entuk data mung domain inti.

Mesin telusuran: Iki minangka mesin telusuran sing wis pangkat situs web paling ora kanggo siji tembung kunci. Daftar kasebut disusun miturut urutan nomer kata kunci.
Asil nuduhake sampeyan:
  • Jumlah tembung kunci ing TOP: Ing bagean iki, sampeyan bakal duwe grafik sing nuduhake jumlah tembung kunci ing TOP ing wektu sing suwe. Iki mbantu sampeyan mriksa babagan jumlah tembung kunci sing rangking situs web ing Google TOP 1-100 asil telusuran organik.
  • Distribusi tembung kunci dening TOP: Ing kene, sampeyan bisa nemokake jumlah tembung kunci sing rangking situs web ing asil telusuran organik Google TOP -1-100, tinimbang tanggal sadurunge.
  • Peringkat miturut tembung kunci: ing ngisor iki minangka tabel sing nuduhake tembung kunci sing paling populer sing rangking kaca situs web ing asil telusuran Google. Sampeyan bisa nemokake posisi SERP kanggo tanggal sing dipilih lan cara ganti, beda karo jaman sadurunge.

    Sampeyan duwe kamungkinan kanggo nyaring data ing tabel kanthi macem-macem kritéria:

    • Tembung kunci utawa bagean kasebut
    • URL utawa bagean kasebut
    • Ndhuwur 1-100
    • Owahan posisi
Contone, sampeyan bisa nyaring kabeh kaca sing pangkat kanggo tembung kunci sing ngemot tembung '' tuku '' lan duwe posisi TOP-1 ing asil telusuran organik.  
Tabel iki uga nuduhake sampeyan:
  • Tembung kunci sing pangkat situs web ing asil telusuran organik Google
  • URL saka kaca rangking situs web lan posisi SERP kanggo tembung kunci tartamtu.
  • Posisi kaca web ing Google TOP kanggo tembung kunci target ing tanggal sing ditemtokake.
  • Rata-rata jumlah telusuran saben wulan kanggo tembung kunci target ing mesin telusuran Google.

Kaca Paling Apik

Ing bagean iki, sampeyan bakal nemokake kaca sing nyopir bagean paling dhuwur kanggo situs web. Ati-ati karo wong-wong mau: ndandani kesalahan SEO ing-kaca, nambah konten unik, lan promosi kaca-kaca kasebut supaya entuk lalu lintas organik saka telusuran Google. Ing njero iki, asile bakal nuduhake sampeyan:

Kaca sing paling apik sajrone wektu: sampeyan bakal entuk grafik sing nuduhake pangowahan ing pirang-pirang kaca situs web ing Google TOP kanggo siklus urip kabeh proyek. Banjur Kanthi ngoper skala, sampeyan bisa ndeleng data sajrone seminggu utawa wulan.

Bentenane: ing kene, sampeyan bisa nemokake jumlah kaca situs web ing asil telusuran organik Google TOP 1-100, beda karo tanggal sadurunge.

Kata kunci tembung sing dipilih statistik: ing kene, grafik nuduhake owah-owahan jumlah tembung kunci sing dipilih kaca sing dipanggoni ing Google TOP kanggo siklus urip kabeh proyek.

Pesaing

Ing bagean iki, sampeyan bakal nemokake kabeh situs web sing pangkat ing Google TOP 1-100 kanggo tembung kunci sing padha karo rangking situs web sampeyan. Temokake posisi posisi situs web sampeyan ing antarane pesaing kanthi jumlah kabeh tembung kunci ing TOP-100

KONTEN

Sinau yen Google nganggep halaman web sampeyan kaya sumber unik utawa ora. Mangkene sampeyan bisa mriksa persentase konten sing tepat, ngerti apa bagean teks sing plagiarized, lan goleki sumber primer.

Priksa keunikan kaca

Temokake manawa Google nganggep halaman web sampeyan kaya sing unik utawa ora. Sanajan sampeyan yakin konten sampeyan unik, bisa uga disalin dening wong liya. Lan yen sawetara kaca web liyane karo konten sampeyan diindeks luwih cepet tinimbang sampeyan, Google bakal nganggep minangka sumber konten utama, dene kaca web sampeyan bakal diwenehi label plagi. Elinga, manawa persentase akeh kaca web duplikat bisa nyebabake denda Google.

Tujuan utama mriksa Kaca keunikan

Tujuan utama layanan mriksa Kaca keunikan yaiku ndelok konten sing dicolong dening pesaing, sing bisa dadi pangarang, lan situs sampeyan bakal dadi duplikat lan ora bakal njupuk posisi paling dhuwur.

Verifikasi kasebut ditindakake ing telung langkah cilik. Pisanan, sampeyan nuduhake alamat situs kasebut, ing bagean URL, banjur sampeyan nuduhake manawa sampeyan pengin verifikasi kanthi internasional (google.com (Kabeh) - Internasional) utawa mung ing web Prancis (google.fr (Perancis) - Prancis), lan saiki sampeyan miwiti verifikasi kanthi mencet tombol CHECK ijo. Kita bakal mindai lan nampilake kabeh bagean.

Banjur, sampeyan bisa mriksa bagean ing siji klik!

Keunikan 81-100%

Mesin telusuran umume nganggep kaca iki unik. Posisi kaca web bisa tuwuh tanpa wates ing SERP.

Keunikan 51-80%

Mesin telusur paling mungkin nganggep konten ing kaca iki nulis ulang. Posisi kaca web bisa tuwuh utawa, paling ora, bakal ngrusak. Kanggo ningkatake kaca web, nggawe konten sing luwih unik lan migunani.

0-50% keunikan

Mesin telusuran umume nganggep konten ing kaca iki dadi plagiarisme. Wutah posisi ora mungkin. Sampeyan kudu ngganti konten saiki kanthi unik.

Sawise kabeh bagean kasebut, sampeyan uga bisa ndeleng asil sampeyan ing rong bagean, yaiku:

Konten: Ing kene, sampeyan bisa nemokake kabeh konten teks sing dideleng Googlebot ing kaca web sing diwenehake. Dhewe bagean isi sing disorot.

Sumber konten asli: Ing kene, situs web sing dianggep Google kaya sumber utama konten sing wis diwenehi dhaptar ing meja iki. Banjur, sampeyan bisa mriksa bagean apa sing ditemokake ing saben situs web kasebut.

Elinga yen sampeyan bisa ketemu tim Semalt kanggo pitakonan apa solusi kanggo keunikan situs web sampeyan.

WEBMASTER GOOGLE

Ngatur macem-macem situs web nggunakake antarmuka sing gampang pangguna. Kirim domain utawa URL tartamtu menyang Google lan lacak kanthi gampang. Priksa manawa nggawe akun Google kanggo entuk akses menyang bagean Google Webmasters.

Ringkesan

Webmaster Google minangka layanan sing nuduhake carane situs web katon ing asil telusuran Google lan mbantu sampeyan ngenali masalah indeksasi. Ing kaca web iki, sampeyan bisa ngirim situs web lan sitemaps minangka dhaptar lengkap lan njaluk indeksasi dening Google.

Properti ngemot: Filter asil kanthi URL utawa bagean kasebut. Sampeyan bisa nemokake URL sing ngemot utawa ora ngemot tembung tartamtu uga cocog URL sing cocog.

Kinerja

Metrik iki nuduhake efektifitas situs web sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng kanggo tanggal / wektu tartamtu lan mbandhingake data. Layanan iki mbantu ngenali kekuwatan situs web lan kesalahan sing nyegah ora ditingkat ing ndhuwur 1

Peta Situs

Ing blokir iki, sampeyan bisa ngirim sitemap situs web sampeyan menyang Google kanggo ndeleng sitemaps sing wis diindeks lan ana sawetara kesalahan. Pilih domain kanggo ndeleng dhaptar sitemaps.

PAGE SPEED

Priksa manawa beban kaca web sampeyan cocog karo syarat Google. Ing kene sampeyan bakal diwenehake informasi babagan kesalahan sing ana sing kudu dibenerake uga tips babagan cara ngapikake kinerja situs.

Napa kacepetan situs penting?

Kecepatan situs web sing dadi faktor peringkat. Wektu loading dawa kanthi negatif mengaruhi posisi ing asil. Yandex lan Google luwih seneng sumber daya cepet.

Wektu loading paling optimal yaiku 2-3 detik. Becik - wektu tanggapan pangguna yaiku 0,5 detik.

Saiki, umume pamirsa online nggunakake piranti seluler kanggo ngunjungi situs. Lan luwih akeh saluran akses lan sumber internal luwih akeh tinimbang komputer pribadi.

Kabeh wong ngerti manawa situs sing alon banget. Yen situs kasebut alon-alon mudhun, pengunjung duwe masalah serius kanggo ngrampungake tugas, lan sing paling apik, mula ngganggu.

Nanging sanajan kahanan karo sumber web cukup normal, telat banget ing nampilake situs nyebabake kerugian para penonton lan penurunan tingkat konversi.

Pakar toko online nemokake yen kacepetan download mandheg kanthi 100 ms, dodolane langsung mudhun 1%.

Mula, masalah kecepatan loading situs kudu dirampungake langsung ing sawetara arah.

Lan kanthi alesan sing apik, Semalt wis nggawe alat analyzer kacepetan kaca iki kanggo nganalisa kabeh kemungkinan kemungkinan babagan kacepetan situs lan kaca khusus: Temokake kepiye cara.

Analyzer kacepetan kaca

Analyzer kacepetan kaca digunakake kanggo nemtokake manawa wektu mbukak kaca web sampeyan cocog karo mesin telusuran Google. Sampeyan uga ngenali kesalahan sing bakal dibenerake lan bisa nambah dandan sing bisa ditindakake kanggo ngoptimalake wektu kaca web.

Sawise analisis, sampeyan entuk ora mung laporan kanggo versi komputer, nanging uga kanggo versi seluler.
Kanggo saben asil, sampeyan bakal bisa ndeleng:

Wektu mbukak kaca: jumlah wektu sing dibutuhake kanggo kaca dadi interaktif kanthi lengkap.

Audits sing sukses: Jumlah audit sing wis dirampungake kaca web sampeyan.

Kasalahan kanggo ndandani: Ndandani kesalahan iki bakal mbantu mbukak kaca web kanthi luwih cepet

Kanthi Semalt, sampeyan uga bisa njaluk konsultasi gratis lan ngerti babagan cara ningkatake situs web:


mass gmail